Showcooking cos cociñeiros Mahou Lucía Freitas e Beni Couso

Xoves 24 | 20h30 | Praza do Concello

A gastronomía volve ao Festival de Cans a través da colaboración de Mahou, que nos trae a Lucía Freitas, unha das poucas mulleres cociñeiras que forman parte do prestixioso Grupo Nove e unha das máis relevantes da gastronomía galega actual. A chef ofrecerá un showcooking combinando a súa experiencia ante os fogóns con propostas innovadoras. Nesta exhibición culinaria na que Freitas estará acompañada por Beni Couso (chef do restaurante vigués Patouro) ambos prepararán unha selección de “Tapas de cinema” que integrarán a gastronomía coa sétima arte e o público de Cans terá a oportunidade de degustar.

Kike Piñeiro

Outra parte gastronómica do programa virá da man do cociñeiro Kike Piñeiro, que estará a cargo da cociña para as persoas convidadas do Festival de Cans. Piñeiro é o chef do restaurante compostelano A Horta d’Obradoiro, un espazo caracterizado por unha sutil renovación da cociña partindo dende os produtos tradicionais que, coma sempre, serán produtos Galicia Calidade.

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

17 − 16 =